Several new features have been added to the board, check the Announcements for more details!

What OS do you use?

Discuss all different Software in this forum.

AndroidOS
Retired Staff
Retired Staff
Posts: 231
Joined: 08 Jan 2012, 06:35
Tech Knowledge: Expert

Re: What OS do you use?

Postby AndroidOS » 12 Jan 2012, 10:37

I also have the Windows 8 DP, however mine is running in Virtualbox.

User avatar

AVenger
Board Moderators
Board Moderators
Posts: 546
Joined: 11 Aug 2011, 19:02
Tech Knowledge: Advanced
Location: Maryland
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby AVenger » 12 Jan 2012, 17:20

Why would you run it in VBox? You can't get everything out of it that way...


AndroidOS
Retired Staff
Retired Staff
Posts: 231
Joined: 08 Jan 2012, 06:35
Tech Knowledge: Expert

Re: What OS do you use?

Postby AndroidOS » 13 Jan 2012, 10:57

Why can't I get everything out of it? It works just like a normal computer?



AndroidOS
Retired Staff
Retired Staff
Posts: 231
Joined: 08 Jan 2012, 06:35
Tech Knowledge: Expert

Re: What OS do you use?

Postby AndroidOS » 14 Jan 2012, 06:33

I don't use that stuff anyway. And, also it's a Developer Preview, I don't really want to use that stuff in a DP, all I want is to see how much it has changed.

User avatar

AVenger
Board Moderators
Board Moderators
Posts: 546
Joined: 11 Aug 2011, 19:02
Tech Knowledge: Advanced
Location: Maryland
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby AVenger » 14 Jan 2012, 06:54

Alright ... well as long as it works for you :D

I'm waiting for the beta to come out next month


AndroidOS
Retired Staff
Retired Staff
Posts: 231
Joined: 08 Jan 2012, 06:35
Tech Knowledge: Expert

Re: What OS do you use?

Postby AndroidOS » 14 Jan 2012, 06:56

Yeah, that should be better...

Will you buy Windows 8 when it comes out?

User avatar

AVenger
Board Moderators
Board Moderators
Posts: 546
Joined: 11 Aug 2011, 19:02
Tech Knowledge: Advanced
Location: Maryland
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby AVenger » 14 Jan 2012, 07:00

I'm not sure yet ... I probably will just for the new features it has. But I'm still trying to get used to the whole start menu. And I have yet to figure out how to change my default browser. Like I use Chrome instead of IE9 and the built in IE - which is the one that always pops up when i click on a link. Just gotta do some looking around.

User avatar

Simba
Administrator
Administrator
Posts: 644
Joined: 19 Mar 2011, 06:49
Tech Knowledge: Intermidiate
Location: Tech-Squad
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby Simba » 02 Feb 2015, 16:33

I've used Windows XP. Vista in the past but my current operating system is Windows 7, as I absolutely love it's design, flow and speed.
Simba - Tech-Squad Administrator
Image
Please join my rollercoaster forum http://coasterzone.co.uk


fords8
Premium
Premium
Posts: 87
Joined: 24 Jan 2011, 19:44
Tech Knowledge: Expert
Location: MA
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby fords8 » 18 Feb 2015, 14:28

I am running on this unit Windows 8.1. I also have a laptop with Windows 10. And a small computer with Zonin on it.
Coming Soon

User avatar

Simba
Administrator
Administrator
Posts: 644
Joined: 19 Mar 2011, 06:49
Tech Knowledge: Intermidiate
Location: Tech-Squad
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby Simba » 17 Mar 2015, 15:40

I am now running on Windows 8.1 because my old laptop has recently died and I've had to buy a new one.
I still really don't like Windows 8.1.
Simba - Tech-Squad Administrator
Image
Please join my rollercoaster forum http://coasterzone.co.uk

User avatar

ASLnerd
Head Moderator
Head Moderator
Posts: 240
Joined: 31 Jul 2011, 20:23
Tech Knowledge: Advanced
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby ASLnerd » 18 Mar 2015, 21:09

Right now, Windows 7, 8.1, 8.1 RT, and 10 Pro Technical Preview as a virtual machine.

Simba wrote:I am now running on Windows 8.1 because my old laptop has recently died and I've had to buy a new one.
I still really don't like Windows 8.1.

I think you'll probably like Windows 10 a little better when it comes out.

User avatar

Simba
Administrator
Administrator
Posts: 644
Joined: 19 Mar 2011, 06:49
Tech Knowledge: Intermidiate
Location: Tech-Squad
Contact:

Re: What OS do you use?

Postby Simba » 19 Mar 2015, 16:23

I personally not sure how I feel about Windows 10 now, as someone I was working with at Work Experience had the Technical Preview on his laptop, and it didn't look like the interface was as good as I was orginally hoping.
Simba - Tech-Squad Administrator
Image
Please join my rollercoaster forum http://coasterzone.co.uk


Return to “Software Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron